T'assessorarem per tal que escullis l'activitat més adient per a tu.

Cada persona té necessitats diferents ...

HIPOPRESSIUS LPF

Bepostural

Low Pressure Fitness és el programa d’entrenament de baixa pressió més actual i evolutiu dins el sector del fitness preventiu.

 

Es la combinació d’exercicis posturals i respiratoris associats a una disminució de la pressió intra-abdominal, que milloren el to muscular aportant beneficis sobre la salut, el rendiment esportiu i l’estètica.

 

Activitat d’intensitat mitja-alta

Diferents tècniques en una sola classe, és una proposta que combina Pilates, S.G.A (Stretching Global Actiu), Automassatge, Suspensió i Descompressió Articular, etc.

 

Bepostural és sinònim de Fitness Preventiu i neix de la necessitat d'entrenar el cos de forma global tenint cura de no posar en risc les compressions articulars ni el sòl pelvià.

 

La cirereta d'aquesta activitat la posa la nostra Paret Funcional. Una eina amb la qual es poden fer exercicis de tonificació, flexibilitat i en suspensió.

 

Activitat d’intensitat suau-mitjana-alta

FITNESS PRENATAL

PART I MOVIMENT ®

 

(PREPARACIÓ AL PART)

Programa d’entrenament preventiu per a la futura mare amb l’objectiu de millorar la condició física en les diferents etapes de l’embaràs:

 

-  Conèixer la pelvis femenina i com es mou

-  Exercicis de respiració

-  Conciència del perineu femení

-  Fitness, Pilates, Reeducació postural pre-natal

Meditacions i relaxació

Vincle mare-fill

 

Activitat d’intensitat mitja-alta

Aquestes sessions (tallers) van dirigides a la dona que està esperant un fill/a i desitja parir respectuosa i conscient.

 

També a les dones que vulguin comprendre els canvis en el seu cos, sentir-los i adaptar-los a les seves necessitats per parir, en sessions grupals o individuals, amb o sense parella.

 

Metodologia basada en el llibre Parir en Movimento de Núria Vives (més info a www.partoymovimiento.com )

ANTIGRAVITY ®

FITNESS MARES I NADONS

Posa't en forma volant!

 

Són tècniques integrals de condicionament físic dissenyades per a incrementar la salut i l'agilitat física en divertir-se i crear bellesa. Aquesta combinació única d'exercicis està pensada per  descomprimir la columna vertebral (descompressió zero) i alinear el cos del cap als peus estirant i enfortint els músculs.

 

Activitat d’intensitat mitja-alta

A Bepostural et proposem un programa de fitness postpart per a recuperar-te físicament tenint cura del sòl pelvià i la faixa abdominal. La nostra metodologia es basa sobretot en la gimnàstica hipopressiva, el pilates, el SGA i el fitness postural. També hi haurà moments lúdics i somriures amb els nadons com el Dancing Babies (ball amb portanadons), en el que mares i nadons ballarem junts per a festejar la meravellosa etapa que ara estem vivint.

 

Activitat d’intensitat suau-mitja-alta

Fem activitats que no trobaràs enlloc i que ja són un

referent en altres països.

Avantatges si et matricules ara!

Bepostural obre el seu centre i, per això, si et matricules ara et beneficiaràs dels nostres avantatges. Informa’t!

2016 ©

93 514 16 02 / 639 740 559

hola@bepostural.com

Riera Figuera Major, 61

Mataró 08304, Barcelona


Tots els drets reservats per Bepostural - Anabelén Gómez Mora