Neix un projecte... Em fa molta il.lusió compartir-lo amb tu.

Et presento Bepostural

Hola, em dic Ana Belén i em podràs trobar a Bepostural, a Mataró.

 

És la manera com entenc i  sento el treball corporal i, sobretot, és una aposta cap a nous mètodes d’entrenament que siguin diferents, creatius, originals i, si em permeteu, un punt divertits (el meu segell).

ANA BELÉN GÓMEZ

Vaig ser gimnasta en la modalitat “artística esportiva” i sempre he estat vinculada al món de l’esport. Des de l’any 1998 m’he preparat en l’àmbit de l’activitat física i de la salut (monitora d’activitats dirigides, fitness , entrenament personal) i també he impartit classe a diferents centres.

 

La meva inquietud per l’anatomia humana em va portar a estudiar diferents tècniques de massatge (quiromassatge, massatge terapèutic esportiu, drenatge limfàtic, reflexologia podal, massatge tradicional tailandès).

 

Més endavant, vaig estudiar dos mètodes de treball postural molt eficients, Stott Pilates Matt i Stretching Global Actiu (SGA). www.nuriavivesanatomia.com

 

Va ser quan vaig ser mare, que em vaig interessar en aprofundir i millorar els coneixements sobre l’embaràs, el part i el postpart, per això vaig fer els cursos d’Anatomia i Preparació al Part amb la Núria Vives ( www.nuriavivesanatomia.com ), “periné femenino y movimiento, i la formació professional de Parto y Movimiento  ® ( www.partoymovimiento.com ).

 

Des de fa cinc anys, practico la gimnàstica hipopressiva com a mètode de recuperació postpart i com a sistema d’entrenament de la faixa abdominal, per la qual cos vaig formar-me en el Mètode Hipopressiu, LPF, de Piti Pinsach i Tamara Rial amb Low Pressure Fitness ( www.hipopresivos.com ).

 

Un canvi a la vessant professional, al 2014, em va portar a deixar de donar classes dirigides per tal de dedicar-me de ple a donar classes específiques de  Part i Moviment, Perineu femení i fitness i hipopressius per a la prevenció i salut del cos.

 

El  2015 va ser un any ple d’experiències enriquidores, sobretot amb l’arribada de l’Aitor, el meu tercer fill, les quals em van portar a donar el pas definitiu per tal que el meu projecte, fruit d’anys de formació i treball, definitivament tingués cara i ulls i sortís a la llum. Per això, al maig de 2016, neix Bepostural!

 

 

2016 ©

93 514 16 02 / 639 740 559

hola@bepostural.com

Riera Figuera Major, 61

Mataró 08304, Barcelona


Tots els drets reservats per Bepostural - Anabelén Gómez Mora